Tisztelt leendő

Partnerünk!

Társaságunk 2007-ben alakult. A tulajdonosok belföldi magánszemélyek. Tevékenységünk épületek teljes körű karbantartása építőipari, szakipari vállalkozói szolgáltatás. Megalakulástól napjainkig egy tevékenység fő profilját - vízszigetelés és ipari alpintechnika - nem változik, de egy technikai fejlődés és a piaci igények változtatása érdekében a szolgáltatások skálája lényegesen kiszolgáltatott.

Már több mint 18 éve foglalkozunk vízszigeteléssel (csapadékvíz elleni szigetelés, régi épületek csapadékvíz elleni szigetelés felújításával, egyének és fordított rétegrendi tetők készítésével, talajvíznyomás és talajnedvesség elleni szigetekkel, hőszigetelésekkel, szigetelési karbantartókkal) és különféle alpesztesekkel. Egy kiválóan összeszokott hazai dolgozó, melynek tagjai több mint 10 éves szakmai tapasztalatokkal állítják elő. Munkatársaink folyamatosan sajátítják el az építőiparban megjelenő legfrissebb technikákat, újdonságokat, így tudásuk és szakértelmük mindig naprakész.

  Nagy hangsúlyt  fektetünk arra, hogy a munkavégzés helyszínén a megbeszélteknek megfelelően pontosan jelenjünk meg, tiszta és rendezett helyszínt hagyjunk magunk mögött és az ígért  munkát az ügyfél megelégedésére , valamint a szerződésben rögzített költségkeret betartásával végezzük el. Minden esetben szoros kapcsolatban vagyunk és egyeztetünk az ügyféllel – hiszen a pontos és megfelelő információ áramlás elengedhetetlen a sikeres munkavégzéshez.

Az alpintechnikai munkánkra különösen ott van szükség, ahol az állványozás nem lehetséges, bonyolult, költséges, vagy  időigényes. Munkavégzésünket nem gátolják extrém körülmények.

Az alpintechnika biztonságos veszélyességi veszélyeket jelent, és ezeket egyértelműen felmérhetők és veszélyes hálózatokkal kezelhetik. Magyarországon az alpintechnikai megoldások messze a legjobb biztonsági statisztikával álltak más megoldásokhoz képest.

Számtalan referencia bizonyítja, hogy a munkáltatók maximális szakértelemmel és precízéssel végeztük. Nekünk elvi kérdés, hogy megrendelőink maximálisan elégedettek lehetségesek elme munkánk kivitelezésével, elme árainkkal!

Előre köszönöm bizalmukat, és a várjuk megrendeléseiket-árajánlat kérésüket.